Ortaköy İlkokulu

Vizyon: ORTAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Eğitim - Öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren, örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır..

Misyon: Ortaköy İlk/Ortaokulu Türk milli eğitim sisteminde Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli birlik ve bütünlük içinde kendine güvenen, ülkesini seven, üretken, çağdaş, araştırmacı bilim ve teknolojiden yararlanan, yenilikleri takip eden, sorumluluk duygusu olan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda TÜBİTAK (2204, 4006) proje çalışmaları yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda e-Twinning proje çalışmaları yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuz 69 öğrenci ilkokul ve 77 öğrenci ortaokul olmak üzere toplam 146 öğrenciye öğrenim hizmeti vermekte ayrıca okulumuzda 5´i ilkokulda olmak üzere toplam 13 öğretmen bulunmaktadır.

Telefon - 541 4506752

WEB - https://aybastiortakoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ortaköy Mah. Aybastı/ORDU

Yerleşim Yeri - ORTAKÖY MAHALLESİ Aybastı/Ordu

Adres - Ortaköy Mah. Aybastı/ORDU

Ulaşım Ortaköy mahallesindeki öğrencilerimiz yürüyerek,Beştam, Koyunculu mahallesi ve Çukur Mahallesinden gelen öğrencilerimiz taşıma servis araçlarıyla okulumuza gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 88 km, İlçe merkezine 1 km uzaklıktadır.